ZOEKEN

AANBIEDINGEN

FIETS ACCU'S

GOEDKOPE ELEKTRISCHE FIETSEN ONLINE KOPEN MET GRATIS VERZENDING!

Wij zijn de Elektrische fietsenwinkel voor jong en oud. Of u nu opzoek bent naar een elektrische  fiets voor uzelf, vriend, familie of kind, bij Battery Bikes bent u aan het juiste adres. Voor iedere doelgroep heeft Battery Bikes wel een passende elektrische fiets. Bent u een student die een tweedehands elektrische fiets zoekt, of heeft u een elektrische fiets nodig voor woon en -werkverkeer? Battery Bikes geeft u eerlijk en professioneel advies en helpt u op weg. Door gebruik te maken van onze kennis en ervaring op het gebied van elektrische fietsen zorgen we er voor dat u bij ons wegfietst met een goed gevoel.

Ruim aanbod elektrische fietsen en accessoires

Op batterybikes.nl  kunt u een groot assortiment aan elektrische fietsen en accessoires vinden.

Door onze nauwe samenwerking met de leveranciers beschikken wij over de laatste informatie en modellen van deze merken. Voor het merk Altec betekent dit dat u altijd de laagste-prijsgarantie heeft. Uiteraard zijn deze elektrische fietsen in verschillende kleuren, maten en modellen beschikbaar.

Een (online) elektrische fietsenwinkel met ervaring

Heeft u vragen bij het aankopen van een elektrische fiets? Neem dan direct contact op met een van onze medewerkers. Zij staan voor u klaar om extra informatie en ondersteuning te geven. U kunt ons bereiken via de telefoon, Facebook, e-mail of live chat op de website. Naast de informatie die op de website staat, beschikken wij ook over de kennis en ervaring van meerdere fietsenwinkels. Voor technische vragen over bijvoorbeeld versnellingen, remmen of een accu van een elektrische fiets kunt u ook bij ons terecht. Is een fiets niet meer op voorraad in een van onze filialen neem dan ook gerust contact met ons op. Wij doen er alles aan om uw gewenste fiets bij u af te leveren.

Terug naar boven