ZOEKEN

Gazelle Innergy Goud Fietsaccu 36V 10.75Ah

SKU:P0946885

5 op voorraad

425.00

Hoeveelheid
Vergelijk
EAN: N/A

Deze Gazelle Innergy Goud fietsaccu heeft een vermogen van 387 Wh, een capaciteit van 10,75 Ampère en is voorzien van een output voltage van 36 Volt.

Kenmerken Gazelle Innergy Goud Fietsaccu

  • Energie: 387 Wh
  • Capaciteit: 10,75 Ampere
  • Output Voltage: 36 Volt
  • Actieradius: 90-130 kilometer (eco-modus)
  • Positie fietsaccu: bagagedrager

Aanmelden bij een officiële Gazelle Dealer

Om diefstal tegen te gaan geven sommige Gazelle Innergy fietsaccu’s een foutmelding nadat je er 40 kilometer mee hebt gefietst. Dit heeft Gazelle bewust in de accu’s ingebouwd. In zulke gevallen dien je de fietsaccu aan te melden bij een officiële Gazelle fietsenwinkel. De accu wordt dan binnen enkele minuten (gratis of tegen een lichte vergoeding) gekoppeld aan jouw fiets.

Voor welke Gazelle fiets is deze Innergy fietsaccu geschikt?

De Innergy Goud accu is geschikt voor 13 verschillende Gazelle e-bikes: De Orange Plus, Orange, Xtra en Excellent modellen, de Chamonix Plus en Pure, Miss Grace, Medeo Plus en de Gazelle Fuente modellen: Lite, Pure, Plus en Xtra.

Originele partnummer Gazelle Innergy Goud Fietsaccu

Deze accu is geschikt als vervanging voor andere Gazelle accu’s met het partnummer 21119-01, 998002304, F215142. De accu is tevens geschikt als vervanging van de oude accu die is gemaakt in week 12 van het jaar 2018.

Gazelle Fietsaccu’s

Gazelle fietsaccu’s bestaan uit diverse hoogwaardige productlijnen. De meest populaire modellen zijn de Gazelle Innergy en Gazelle Impulse fietsaccu’s. Deze twee soorten accu’s zijn onderverdeeld in brons, zilver, goud en platina varianten, waarbij het grootste verschil merkbaar is in de capaciteit en actieradius.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Gazelle Innergy Goud Fietsaccu 36V 10.75Ah” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Terug naar boven